Køkkenchef
Står du og søger en erfaren køkkenchef eller køkkenleder til en restaurant, café eller kantine? Vi har jobkonsulenter med speciale i at finde personale til HoReCa-, køkken- og servicebranchen, som sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rette.
Ring og hør nærmere om personale inden for hotel, restaurant eller kantine
+45 38 38 70 81Derfor skal du vælge et samarbejde med FLAIR HoReCa
-
Akut vikardækning fra dag til dag og kundeservice alle ugens dage til midnat
-
Danmarks største pulje af prækvalificerede ufaglærte og faglærte kandidater inden for branchen
-
Opfølgende besøg på arbejdspladsen for at sikre et fortsat godt samarbejde for alle parter
-
Alle vores køkkenchefer har hygiejnebevis og ren straffeattest
-
Vores konsulenter har selv erfaring fra hotel-, restaurant- cafe- og kantinebranchen og kender til udfordringer og behov deri
Dansk Supermarked A/S, Nonfoodlageret
Gennem de sidste 6 år har FLAIR hjulpet os med, at få den rette vikarhjælp. Det drejer sig om både kort- og langvarige vikariater, som har understøttet de store produktionsudsving vi oplever i detailhandlen. På de største dage har FLAIR leveret +100 vikarer per dag.
Ydermere har vi i samarbejde med FLAIR sat højt fokus på arbejdsmiljøet og indført adskillige tiltag, bla. online sikkerhedstest inden vikaren starter hos os, hvilket har gjort, at arbejdsulykker, som involverer vikarer, nu er faldet til 0.
Seneste tiltag i samarbejdet er etablering af tabletløsning, som vil lette kontrolarbejdet til fælles bedste. Jeg kan varmt anbefale FLAIR som samarbejdspartner når der er brug for vikarhjælp
– Henrik Nygaard, Planning Manager
Coop kantiner
Som kantinechef har jeg valgt at kun køre med en personalegruppe, der kun lige netop dækker det daglige behov i vores kantiner. Derfor er det vigtig, at jeg har en samarbejdspartner som FLAIR, som kender mine behov og kan opfylde dem.
Jeg har arbejdet sammen med FLAIR i mange år og er godt tilfreds med vores samarbejde.
– Kirsten Kristiansen, Kantinechef
Typiske spørgsmål om køkkenchefer
Vi tror på, at et godt samarbejde starter med en god dialog, så derfor kommer vores konsulenter forbi til et møde på din arbejdsplads for at afdække dit behov. For at sikre det fortsat gode samarbejde vil vi holde opfølgende samtaler med både jer og jeres nye køkkenchef.
Hvis du søger en dygtig køkkenchef eller kantineleder tilbyder vi dig blandt andet følgende:
- Kundeservice alle ugens dage helt frem til midnat
- Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
- At alle kandidater har hygiejnebevis og ren straffeattest
Vores branchekendskab inden for HoReCa (Hotel, Restaurant og Café) gør at vi selv har erfaring fra hotel-, restaurant-, café og kantinebranchen. Dette betyder at vi har styr på de særlige betingelser og generelle krav. Denne indsigt er guld værd for dig, fordi det gør dem os i stand til at tilbyde dig kyndig rådgivning og vejledning, når du skal vurdere og udvælge din nye medarbejder fra rækken af kandidater.
Vi har mange års erfaring med rekruttering af dygtige medarbejdere til HoReCa-, køkken- og servicebranchen, heriblandt køkkenchefer, køkkenledere og kantineledere.
Vi finder hurtigt og effektivt en køkkenchef, som lever op til den profil, du leder efter – til fastansættelse eller vikariat. Hvis du fx står og mangler en køkkenchef, der er udlært kok, har års erfaring fra en lederrolle som køkkenchef eller souschef og endda har en lederuddannelse med i bagagen, så skaffer vi det. Derudover står vi for HR, jura og administration, så du sparer tid og ressourcer.
Med os på sidelinjen, er du sikret de mest eftertragtede kandidater til din restaurant, køkken eller kantine. Vi tiltrækker og fastholder de bedste kandidater gennem gode vilkår og pensionsordninger. Faktisk er vi en af de eneste vikarbureauer i landet, der tilbyder pension til alle vores vikarer.
Vi tror nemlig på, at de dygtigste kandidater inden for HoReCa, køkken og service tiltrækkes og fastholdes, hvis de oplever at blive behandlet godt.
Gennem vores egen kvalitetssikringsproces, er din virksomhed sikret høj kvalitet, hver gang vi rekrutterer køkkenpersonale, og øvrige medarbejdere til jer. Det betyder nemlig, at alle vores kandidater har været gennem FLAIRs interne proces, der lever op til høje standarder. Vi følger altid en række fastlagte processer, hvilket er med til at kvalitetssikre vores service for jeres virksomhed og jeres kommende køkkenchef.
Blandt andet betyder vores processer, at:
- Vi tjekker op på kandidaternes CV og referencer
- Alle kandidater har været til en face-to-face samtale med vores konsulenter
- Alle HoReCa-kandidater har hygiejnebevis
Få mere tid til at fokusere på dine kernekompetencer, så tager vi os af alt det besværlige.
Udfyld formularen eller ring til os – så tager vi en uforpligtende snak om jeres behov og I får et uforpligtende tilbud.